Het gehuchtje Bovila, dat samen met 6 anderen, de gemeente Fargues vormen, ligt in het meest zuidelijke deel van het departement de Lot. Ons hooggelegen statige landhuis, deels meer dan 250 jaar oud, kijkt vanuit het hart van Bovila uit over de wijngaarden, waar de malbec druiven groeien, waarvan de zwarte Cahorswijn (vin noir) wordt gemaakt en die u in talrijke chateau's en domeinen in de directe omgeving kunt proeven en kopen bij de producent. Buiten de momenten dat wij zelf genieten van ons mooie vakantiehuis is het mogelijk om ofwel alleen het gastenverblijf, ofwel het hele huis van ons te huren.

Ons huis met zijn verschillende terrassen, zijn prachtige tuin en het zwembad biedt een weldadige rust, vol privacy. Het landschap is in de verschillende seizoenen oogstrelend. In het voorjaar passeert u de gele koolzaadvelden en de prachtige bloesempracht. In de vroege zomer plukt u in de bermen de mooiste boeketten van de meest veelzijdige bloemen. In het najaar lijken de kleuren van de wijngaarden gestolen van het schilderspalet. Op heldere dagen ziet u tegen de horizon het silhouet van de bergtoppen van de Pyreneeën.

Er zijn legio typisch Franse eetgelegenheden in de directe omgeving die variëren van eenvoudig tot zeer culinair.  Ook is er veel te beleven op het gebied van cultuur, natuurschoon en activiteiten. De vaak middeleeuwse dorpjes hebben kleurrijke marktjes en brocantes en de kleinere en grotere steden bieden een rijkdom aan historie en cultuur.

Bezoek Montcuq, Prayssac, Cahors, Saint-Cirq-Lapopie, Sarlat, Figeac, Gourdon, Rocamadour en Toulouse, enz.

Buiten de momenten dat wij zelf genieten van ons mooie huis is het mogelijk om ofwel alleen het gastenverblijf, ofwel het gehele huis van ons te huren. Wanneer u gastenverblijf huurt zal het hoofdhuis niet bewoond zijn. Ook in dat geval hebt u de volledige privacy.